Update corona virus

Beste leden, ouders

I.v.m. de adviezen omtrent het corona virus moeten wij helaas besluiten om vanaf volgende week t/m 06 april de karatelessen te laten vervallen.
Volg de updates op sociaal media en onze website. En wij hopen uiteraard dat deze onzekere periode snel voorbij is, mochten er in jullie omgeving of in de familie ziekte gevallen zijn, dan wensen wij jullie veel sterkte en beterschap.

Dit is voor ons ook een uitzonderlijke situatie. Deze periode zullen we met elkaar door moeten komen, mocht deze periode lang gaan duren, dan moeten we even kijken hoe wij dit gaan oplossen. Misschien kunnen we iets bedenken als deze periode achter de rug is, b.v. om extra trainingen te organiseren. Wij hopen op jullie begrip, mochten er vragen zijn dan ben ik op de gebruikelijke telefoon nummers te bereiken.06-51117311 of 0184-419609

Vriendelijke groet,Gerrit

Lees hieronder het advies van onze organisaties
Geachte sportschoolhouders/coaches,

In verband met het coronavirus (COVID-19) heeft de KBN meerdere vragen ontvangen. In lijn met NOC*NSF adviseert de KBN alle sportevenementen af te gelasten, in ieder geval tot en met 31 maart.

Het kabinet heeft ook heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen te verminderen. Deze oproep wordt door zowel NOC*NSF als de KBN ondersteund. We roepen dan ook alle Nederlandse karateka’s en verenigingen op om alle andere bijeenkomsten zoals trainingen en vergaderingen ook af te gelasten.
https://www.kbn.nl/coronavirus/

We willen u verzoeken bovenstaand bericht te delen met uw leden.
We hopen iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Kind Regards/Met vriendelijke groet,
Dutch Karate Federation/Karate-Do Bond Nederland