Mondkapje

Beste allen,

Mondkapjesplicht.

Op 1 december ging de mondkapjes plicht in. Dit houdt in dat het vanaf die datum verplicht is om in onze locaties een mondkapje te dragen. Dit geldt voor zowel medewerkers als bezoekers van 13 jaar en ouder. Wie de regel niet naleeft, riskeert een boete van 95 euro. In elke locatie geldt primair de veilige afstandsnorm van 1,5 meter. De veilige afstandsnorm geldt niet tussen :a. kinderen tot en met twaalf jaar en andere personen; b. kinderen tot en met zeventien jaar onderling;

Sporthallen, gymzalen: Bij binnenkomst en vertrek in de locatie is het dragen van een mondkapje verplicht; Voor alle medewerkers geldt altijd een mondkapjesplicht; Tijdens het sporten hoeft de sporter geen mondkapje op; Voor trainers, coaches en andere sportbegeleiders geldt altijd een mondkapjesplicht.

Houd je aan de regels voor elkaar. Groet, Gerrit