Nog geen Karate lessen

Beste leden en ouders,

Nog steeds zijn we gebonden aan de corona regels en kunnen, hoe graag wij dat ook willen, geen karatelessen in de zaal geven. Het líefst ontvangen wij jou natuurlijk weer in onze sportschool. Zodra de overheid het toelaat en de weersomstandigheden beter worden, gaan we ook weer in de tussentijd buitentrainingen geven. En als het een beetje meezit – vaccinatie technisch – kunnen we jullie gelukkig weer snel binnen ontvangen ook!

Tot die tijd moeten we het hiermee doen. Ook voor ons is dat pittig genoeg, onze kosten lopen grotendeels door, er is wel toezegging over compensatie van de zaalhuur, maar tot op heden hebben wij nog niets ontvangen, ook niet over 2020. Wij moeten daarom beroep blijven doen op jullie om te overleven. Jullie geduld begint logischerwijs ook een beetje op te raken, maar wij vragen jullie en de meeste leden en ouders doen dit gelukkig ook, om de contributie door te blijven betalen, daar zijn wij jullie zeer erkentelijk voor. Wij vragen dit niet van harte, maar om na de lockdown weer volop lessen te kunnen geven, is het de enige manier voor ons om te kunnen overleven en jullie t.z.t. weer te kunnen ontvangen bij Karateschool Bezemer als de coronalockdown over is.

Gelukkig zien velen van jullie dit ook en daar zijn we ongelofelijk dankbaar voor. Dankzij jullie begrip, geduld en loyaliteit hebben wij nog een toekomst. En dankzij al die zaken, kunnen wij jullie hopelijk heel snel weer naar een gezond lijf en een gezonde geest toe loodsen, met alle energie, passie en liefde die we altijd al hebben gehad. Gelukkig is het einde nu in zicht, maar wij hadden niet meer bestaan zonder jullie. Daarvoor oneindig veel dank!

Liefdevolle en sportieve groet,

Namens Karateschool Bezemer

Gerrit Bezemer