Karate examen

Het inschrijfformulier voor het karate examen klaar op de training. Het examen en het eventuele diploma wat behaald wordt is gratis, alleen als je een nieuwe gekleurde band wilt kost dat 6,00 euro. Het examen wordt op de reguliere trainingen afgenomen, de precieze periode wordt nog bekend gemaakt. Het examenprogramma wordt behandeld op de dinsdag in Nieuw-Lekkerland en op de donderdag in Streefkerk. Op de zaterdag in Streefkerk is er een training om punten te verzamelen die meetellen bij het examen aanvang 16.00. Bij voldoende punten is er een vrijstelling voor het sparren op het examen.

De inschrijving voor het examen is verlengd t/m zaterdag 13 november, dit omdat er van 18 t/m 23 oktober herfstvakantie is. In de herfstvakantie is er wel een vakantie training die voor alle leeftijden te volgen is, deze training is in Nieuw-Lekkerland in Het Carillon aanvang 19.30. Kijkers zijn bij deze training van harte welkom. 
Veel succes, Groet, Gerrit Bezemer