We mogen weer

We mogen weer open, vandaag 15-01 om vier uur training in Streefkerk. Volgende week vanaf 18-01 zijn alle reguliere trainingen weer als normaal.

We mogen weer met alle doelgroepen binnen sporten! Vanaf 15 januari zijn binnen- en buitensportlocaties weer geopend, en iedereen mag weer binnen en buiten sporten. Onder andere de volgende regels gelden:Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Er zijn uitzonderingen, zie meer informatie hieronder.Op buitensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht bij gebruik van voorzieningen binnen. Bijvoorbeeld in de kleedkamers of toiletten.Alleen onderlinge wedstrijden en trainingen met teams van de eigen club zijn toegestaan. Topsporters en topsportcompetities zijn uitgezonderd.Bij binnen en buiten sporten is geen publiek aanwezig. Dit geldt voor amateursport en voor de professionele sport.Sportkantines zijn alleen open voor afhaal. Kleedkamers, toiletten en douches zijn geopend.Sporten in groepsverband is toegestaan. Er is geen beperking in de groepsgrootte bij binnen- of buitensport of sporten in de openbare ruimte.Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Het houden van 1,5 meter afstand is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen als dat door de aard van de sport niet mogelijk is.Hou je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.Sporters die klaar zijn met hun sportactiviteit worden daarna bezoekers en moeten vanuit die hoedanigheid de sportvelden, tribunes en ruimten op de sportaccommodatie verlaten.

11