Meteen naar de inhoud

Karate pensioen

Aan alles komt een eind.

Ergens aan beginnen is niet zo moeilijk, Ik hoop in 2022 mijn vierenzeventigste verjaardag te vieren en na 45 jaar karatelessen geven en 55 jaar budo sporten beoefenen, moet ik na veel twijfelen en met pijn in het hart, want deze beslissing neem je niet zomaar, dat er een einde komt aan de karatelessen van Karateschool Bezemer. Heel vaak heb ik gedacht wie gaat het stokje over nemen, in de eigen Karateschool en daarbuiten heb ik geïnformeerd of er belangstelling is om het stokje over te nemen, maar dat is niet gelukt. De oudere leden van onze Karateschool waren al langer op de hoogte van mijn afscheid en dat de Karateschool gaat stoppen maar begrepen ook wel dat deze beslissing op mijn leeftijd er aan zat te komen. Deze oudere leden wil ik van deze plaats hartelijk danken voor de ondersteuning bij de vele evenementen die wij in al die jaren georganiseerd hebben. Ik kijk met veel plezier terug aan mijn actieve Karate periode, hoeveel mensen ik les heb gegeven  en heb mogen begeleiden bij wedstrijden in die 45 jaar, zou ik niet meer weten, maar dat zijn er heel veel geweest. Van velen hoorde ik dat ik nog best een tijdje mee kan met het lesgeven en dat voel ik ook wel zo. Ik ben met de nodige ouderdom kwalen nog fit genoeg en ik ga natuurlijk niet stil zitten, want niet aan sport doen is niets voor mij. Maar Karate op dit niveau blijven beoefenen en in lesgeven zit er niet meer in. Ik ben al die 45 jaar bezig geweest om mensen te motiveren om te sporten. Mijn advies is nu de Karateschool stopt, ga niet stil zitten, maar blijf in beweging op wat voor manier dan ook.

Tot aan de zomervakantie blijf ik mij 100% inzetten voor onze Karateschool en dan ga ik met Karate pensioen. 

Diepe groet, Sensei Gerrit Bezemer