Meteen naar de inhoud

Karateleraar

Karate-do Bond Nederland🔜

Op 20 maart start de KBN Opleiding tot Assistent Leraar!🤓Bij deze opleiding wordt er gefocust op het assisteren bij activiteiten, begeleiden bij wedstrijden of vaardigheidstoetsen, en het geven van trainingen of lessen.🥋Wat leer je over lesgeven?✅ Werken met het didactisch model karate;✅ Het werken met een les voorbereidingsformulier;✅ Zorgen dat de les lukt (Feed-up, Feedback-Feed-Forward, PPODKI, 4C’s);✅ Het uitvoeren van trainingen op basis van een lesvoorbereiding van de hoofdleraar.✍️ Inschrijven voor de opleiding kan nog steeds! 🔗 Ga naar onze website: https://www.kbn.nl/kennisbank/leraren-opleidingen/#KBN#Opleiding#Leraar0Bereikte mensen0Betrokkenheidsacties–DistributiescorePromotie niet beschikbaarLeukOpmerking plaatsenDelen